Kıymetli okurlarımız,

Yeni elektronik sayısıyla Ticarette Uzman Görüş dergisini bir kez daha siz değerli okurlarımızla buluşturduğumuz için mutlu olduğumuzu söylemek isteriz.

Bu sayımızda, güncel teknolojik gelişmeler konusunda ilginizi çekeceğinden emin olduğumuz dünyada yapay zekâ düzenlemeleri perspektifinde Hollanda Gümrük İdaresi yapay zeka uygulamaları ile birlikte dünden bugüne dünya ticaretinin tarihsel değişimini inceleyeceğimiz makalelere bu sayımızda yer verdik.

Ülkemizin ihracat vizyonu politikası çerçevesinde en uzak ve yakın rotaları olan Avusturalya ile Irak pazarları hakkında merak ettiğiniz konuları bu sayımızda bulacaksınız.

Kooperatif istatistiklerini ele aldığımız bu sayımızda ayrıca, hekim-hasta ilişkisinin tüketici işlemi kapsamında değerlendirilmesi yazımızı ilgiyle okuyacağınızı düşünüyoruz.

Her zaman olduğu gibi işin mutfağından gelen bilgi ve deneyimleri, dergimizin adı ve felsefesinin temelinde yer alan “Uzman Görüş” düsturu ile sizlerle buluşturuyoruz.

Son olarak, dergimizin bir sonraki sayısı için yapılan makale çağrısını incelemenizi önerir, çalışmalarınızı heyecan ile beklediğimizi belirtmek isteriz.

Dergimizi keyifle okumanızı umarız.

Ticarette Uzman Görüş Dergisi Yayın Kurulu