Değerli okuyucularımız,

Yeni elektronik sayısıyla Ticarette Uzman Görüş dergisini bir kez daha sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu sayımızda, güncel teknolojik gelişmeler konusunda ilginizi çekeceğinden emin olduğumuz dünyada yapay zekâ düzenlemeleri ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) konulu makalelerin yanında 6 Şubat Depremleri ile oluşan zararlar kapsamında tüketici hakem heyetlerine başvurulması konulu Türkiye’nin mevcut gündeminde önemli yer tutan konularla ilgili çalışmalara dergimizde yer veriyoruz.

Ayrıca, tüm sektörün büyük bir ilgiyle takip ettiği Lojistik Performans Endeksi’nin güncel sürümü olan LPI 2023 ve ülkemizin endeksteki yeri hakkında merak ettiklerinizi bu sayımızda bulacaksınız.

Ülkemiz açısından büyük önem taşıyan hizmet ihracatı ve destekleri konusunu ayrıntılarıyla inceleyen makalenin yanında ülkemizde çok bilinen bir kavram olmayan fakat gün geçtikçe daha çok hayatımıza giren yenilenmiş ürünler ve ilgili yasal düzenlemeler hakkındaki yazımızı ilgiyle okuyacağınızı düşünüyoruz.

Her zaman olduğu gibi işin mutfağından gelen bilgi ve deneyimleri, dergimizin adı ve felsefesinin temelinde yer alan “Uzman Görüş” düsturu ile sizlerle buluşturuyoruz.

Son olarak, dergimizin bir sonraki sayısı için yapılan makale çağrısını incelemenizi önerir, çalışmalarınızı heyecan ile beklediğimizi belirtmek isteriz.

Dergimizi keyifle okumanızı umarız.

Ticarette Uzman Görüş Dergisi Yayın Kurulu